Sóc l'Adrià!
Actualment cursant Grau en Disseny Gràfic a l'ESDAP. Format prèviament de forma autodidàctica a casa. Sempre he sigut una persona creativa, curiosa i amb inquietuds. Això m'ha portat a provar, des de fa temps, programes com Illustrator, InDesign i Photoshop, entre altres. Aquestes inquietuds també m'han introduït a la tipografia i la cal·ligrafia. A part d'això sóc una persona activa a qui li agrada la naturalesa, el surf i conversar prenent una cervesa; sóc un dissenyador mediterrani.

Habilitats

Sóc una persona creativa a qui li agrada treballar en grup, complementar-se amb altres persones i aconseguir resultat més rics. M'agrada prendre la iniciativa, començar projectes pel meu propi conte i veure on arriben. Sempre, en tots els projectes busco un alt nivell d'exigència, però acostumo a trobar el terme mitjà quan el temps així ho requereix. El meu comportament fa que sigui una persona flexible, disposada a escoltar i aprendre, de la resta de gent i també dels meus propis errors.

Eines

Principalment domino les aplicacions del pack Creative Cloud d'Adobe, ordenades de més a menys; Illustrator, InDesign, Photoshop, Dreamweaver, AfterEffects i Premiere. Les meves inquietuds però em porten a aprendre, quan un projecte ho demana o en el meu temps lliure, altres programes, així també he après FontLab, Cinema 4D, Final Cut Pro, AutoCAD o SketchUp entre moltes altres.